דפים

22 באפריל 2013

עוגיות שוקוצ'יפס





החומרים:

3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר
קורט מלח
חצי כפית סודה לשתיה
2 כוסות שוקולד צ'יפס (אפשר להמיר באגוזים או לשלב)
1 ביצה
1 מחמאה בטמפרטורת החדר



אופן ההכנה:

תחילה מערבבים היטב את כל החומרים היבשים, לאחר מכן מוסיפים את השאר.
הלישה אמורה להיות קצרה, לישה ארוכה הורסת..

זמן האפיה 15-20 דקות בחום של 180 מעלות עד שהעוגיות קשות בקצוות ורכות במרכזן. אל דאגה, לאחר הצינון הן מתקשות. 

בתיאבון!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...