דפים

30 באפריל 2013

קרוקטים Croquettes


מתאים כתוספת או סתם נשנוש...


החומרים:

5 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים בקליפתם
1 ביצה
כוס קמח
1 כף שמן זית
1 כפית מלח שטוחה
בצל בינוני קצוץ דק מטוגן עד להשחמה


אופן ההכנה:



  1. קולפים את תפוחי האדמה המבושלים ומועכים אותם לפירה.
  2. מוסיפים ביצה, כוס קמח, מלח, שמן זית והבצל קצוץ.
  3. יוצרים כדורים מהתערובת מקמחים אותם בקמח ומכניסים אותם לקירור במקרר.
  4. מצפים את הקרוקטים בביצה, אח"כ בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק. אפשר גם לאפות את הקרוקטים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות עד שהם משחימים, לפני שמכניסים אותם לתנור מרססים אותם במעט שמן.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...