דפים

6 במאי 2013

קייק פופס (עוגה על מקל)



קייק פופס זו עוגה על מקל שילדים אוהבים במיוחד ומבוגרים גם...
זה נראה אולי מסובך ואולי לא... אבל עבודה על פי הכללים שלב אחר שלב תבטיח הצלחה!
יכול להיות שבפעם הראשונה זה לא יצא מושלם אבל עם הזמן תבוא המיומנות והם יצאו מושלמים!

אז מה אנחנו צריכים?

עוגה אהובה  - העוגות המתאימות הן טורט ופאדג'
ממרח אהוב- ממרח שוקולד, ריבת חלב, ממרח חלבה או כל מה שתרצו...
מקלות של סוכריה

לציפוי:


כ300 גרם שוקולד מריר
סוכריות לקישוט, קוקוס, אגוזים

רצוי להכין קלקר כדי להעמיד בו את קייק פופס המוכנים

אז איך עושים את זה?

  1. טוחנים את העוגה במעבד מזון - חשוב מאוד שלא יהיו גושים.
  2. מוסיפים 2-3 כפות של ממרח ולשים לעיסה נוחה לעיבוד.
  3. יוצרים כדורים ומכניסים להקפאה לשעה.
  4. ממיסים את השוקולד בבאן מרי (סיר כפול) או במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מלאה.
  5. את קצה המקל טובלים בשוקולד ותוקעים אותו בתוך הכדור.
  6. טובלים את הכדורים בשוקולד המומס.
  7. מגלגלים בציפוי ומקררים.
נהנים ומתענגים.....
בהצלחה!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...