דפים

13 במאי 2013

מוס שוקולד וניל

                                     


מוס קל להכנה בשתי שכבות. שכבת מוס בטעם שוקולד עשיר ושכבה נוספת של מוס שוקולד חלב שמעדן אותו. מוס שתמיד תמיד מצליח.
המוס הזה דורש התארגנות מראש. מכיון שחלק מהתהליך הוא קרור ל4 שעות, אבל חוץ מזה זה לא הרבה התעסקות והתוצאה שווה במיוחד!!!

                            

                                                   

החומרים:

הבהרה: כאשר כתוב במתכון כוס, הכוונה לכוס חד פעמית.


2 שמנת מתוקה1 שוקולד מריר לפחות 60% מוצקי קקאו (או כל שוקולד כהה איכותי אחר)1 שוקולד לבן

אופציונלי: כדורי קליק לקישוט או כל קישוט שוקולד אהוב אחר.

אופן ההכנה:

  1. ממיסים בסיר כפול שמנת עם שוקולד מריר, בסיר אחר ממיסים שמנת עם שוקולד לבן מערבבים היטב ומוודאים שלא נותרו גושים של שוקולד שלא נמסו.
  2. מקררים קירור יסודי במקרר כ4 שעות.
  3. מקציפים כל תערובת בנפרד עד להיווצרות מוס. להיזהר מהקצפת יתר שעלולה לשבור את המוס.
  4. מוזגים לכוסיות/ צנצנות וכדו' את השכבה הראשונה- את מוס השוקולד.
  5. מוזגים את השכבה השניה שכבת השוקולד הלבן.
  6. מקשטים בקישוט שוקולד.
  7. שמורים בקרור אפשרי גם בהקפאה. במידה ומקפיאים יש להוציא שעה מראש ולהפשיר במקרר.

מתענגים ומספרים לחברים... :)

                                     

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...