דפים

12 במאי 2013

קונוסים במילוי גבינה או מוס

את הקונוסים המדליקים האלה אפשר למלא במלית גבינה (פירוט בהמשך) אפשר גם במלית מוס או כל דבר שאתם אוהבים...

חומרים לבצק (12 יחידות):

הבהרה: כאשר כתוב במתכון כוס, הכוונה לכוס חד פעמית.

3 כוסות קמח
1/2 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1/2 כוס שמן
100 גר' מחמאה
1/2 כוס מים

לקישוט: 

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

  1. שמים בקערה את החומרים היבשים ומערבבים.
  2. מוסיפים את הרטובים ולשים לעיסה.
  3. מרדדים על משטח מקומח ופורסים לרצועות ארוכות בעובי 2 ס"מ.
  4. משמנים את הקונוסים.
  5. מלפפים את הקונוסים ברצועות של הבצק ומקפידים לצבוט את הבצק בשפיץ כדי שהמלית לא תברח....
  6. אופים בחום של 170 מעלות למשך רבע שעה.
  7. ממתינים לצינון מוחלט ורק לאחר מכן משחררים מהתבניות. זהירות! זה שביר.
  8. ממלאים במילוי סמוך להגשה.
  9. מקשטים באבקת סוכר.

מלית גבינה

החומרים למלית:

1 שמנת מתוקה
1 ריצ’/השף הלבן
חצי כוס סוכר
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
2 גבינות 9%


אופן הכנת המלית:

  1.  מקציפים ריצ’ ושמנת מתוקה לקצפת יציבה.
  2. בקערה נפרדת שמים את הגבינות, האינסטנט פודינג וחצי כוס סוכר. מקציפים הקצפה קצרה לערבוב טוב של החומרים בצורה אחידה.
  3. מחברים את 2 התערובות.
  4. שומרים במקרר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...