דפים

9 במאי 2013

מרשמלו וסוכריות



לראות את החיוך של הילדים שלי ולשמוע את הוואווווו, שווה להשקיע. במיוחד שאין כאן הרבה עבודה.

אז מה צריך?


שוקולד מריר
מרשמלו
סוכריות לעוגה
מקלות של סוכריות

ההכנה:



  1. ממיסים את השוקולד בסיר כפול (סיר בתוך סיר כשבסיר התחתון מים רותחים ובסיר העליון השוקולד)
  2. בזמן שהשוקולד נמס מכינים את המרשמלו ותוקעים את המקלות.
  3. טובלים את המרשמלו בשוקולד ומיד אח"כ בסוכריות.
  4. מניחים בתוך כוס או כל כלי אחר לצינון השוקולד.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...