דפים

16 ביוני 2013

אצבעות קריספיות פיקנטיות נחטפות!

להיט! אצבעות קריספיות פיקנטיות שנחטפות ונעלמות בלי להרגיש...

החומרים:

הבהרה: כאשר כתוב במתכון כוס, הכוונה לכוס חד פעמית.
5 כוסות קמח (ח"פ)
3 כפיות סוכר
כפית מלח
כף שמרים יבשים
רבע כוס שמן
1 ביצה
1.5 כוס מים פושרים 


תיבול:

2 כפיות אורגנו
חצי כפית תבלין לפיצה
כפית מלח (אפשר פחות למי שלא אוהב מלוח או לחילופין לוותר על התבלין פיצה)
3 שיני שום כתוש
שליש כוס שמן זית

אופן ההכנה:



  1. שמים את החומרים היבשים בקערה, שמים לב להפריד בין השמרים לבין המלח והסוכר.
  2. מוסיפים את השמן והביצה, את המים מוסיפים בהדרגה עד לקבלת בצק מעט דביק.
  3. מתפיחים להכפלת הכמות.
  4. את חומרי התיבלון מערבבים היטב בכלי נפרד.
  5. מרדדים מחצית מהבצק (נח יותר...) מברישים אותו בתערובת התבלינים וחותכים לצורה אהובה, משולשים, ריבועים, מקלות.....
  6. אופים בחום של 180 מעלות  למשך כ20 דקות. אם אתם מאוהבי הקריספי תאפו סך הכל כחצי שעה, עד שהאצבעות זהובות (זהירות לא לשרוף אותם...)
בהצלחה :)




ההשראה למתכון הזה היתה ניקי ב האגדית, אבל המתכון שונה לגמרי....

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...